HO ACONSEGUIREM !!!

HO ACONSEGUIREM !!!
HO ACONSEGUIREM !!!

Pàgines

diumenge, 29 d’abril del 2007

FA TEMPS QUE CREC EN LA PALMA I EN EL SEU PROJECTE

Avui, m'ha passat pel magí anar omplint el block de coses que reflecteixen la meva forma de ser i de sentir.

Mirant entre els arxius, just ara que s'acosten les el.leccions, m'adono quasi sense saber'ho, que la convicció en la Palma i en la seva gent em vé de lluny. Per aquest motiu, res segurament em fa dependre de governar o no el municipi, perque el que realment és important, és servir-lo des d'un lloc o des d'un altre. Dit això, no obstant, em sembla que si les quotes de partits, els pactes contra natura o qualsevol d'aquestes monsergues són les que actúen en pro de l'ocupació del poder i, no en canvi, del servei al projecte d'un poble, estem arreglats!

La Palma en aquest cas, pot acabar esdevenint un poble amorfe, sense més personalitat i identitat que la que algú ens vulgui donar.

El 16 de Juny em vaig casar. Un altre 16 de Juny de fa encara més anys, em vaig adreçar al President de la Generalitat per dir-li que estava TIP que passessin del meu poble.

A leshores, escribia en sistema MS-Dos, a través d'unes màquines braille complicades que permetien la transferència d'arxius. Per tant, amb tots els seus errors, transcric aquesta carta, sobre tot, perque cal tenir clar, que quan hi ha un projecte clar, mai hem de defallir.






" 16 de Juny, 1996

Molt Honorable Sr. Jordi Pujol
President de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Molt honorable President: M'adreço a vos per a demanar que escolteu la veu i el desitg d'un poble que existeix de fet, però no pas de dret. La Palma treballa per la seva segregació del municipi de Cervelló desde començaments de segle. La Dictadura ens va prendre allò que la Generalitat en el seu moment justament ens va donar.

El present i el futur del nostre poble passa necessàriament per la seva segregació. Ara, malgrat la decissió tant inoportuna, injusta i injustificable de la Comissió de Delimitació Interterritorial, volem fer-li saber que estem ofesos i indignats perque la Llei s'ha utilitzat per a aplicar rutinàriament principis polítics, i no en canvi, com l'element imparcial al servei de la gent dels nostres pobles. Altrament, els informes que la Generalitat té en el seu poder i als que vos hi teniu accés, demostren clarament que no hi ha cap mena de dubte sobre la identitat del nostre poble, que complim tot allò que la Llei exigeix i que la voluntat de tots els habitants de La Palma i també la dels de Cervelló és la de separar-nos. La Comissió de delimitació Interterritorial ha ignorat tot això i ha targiversat l'esperit de servei noble al que la política va destinada i l'ha transformat en un instrument de defensa del càrrec o d'altres interessos que nosaltres ignorem. Cal que vos sapigueu que la conveniència de la segregació no és ni molt menys, una qüestió d'oportunitat política, sino la única resposta possible a les necessitats de justícia de tot un poble del país que us ha escollit perque el governeu. Estem ofesos i indignats, senyor President perque hem pogut constatar, que deixar parlar les persones i els pobles és un cost de temps polític imprescindible per a adoptar les decissions que estaven preses d'antuvi. Entre moltes altres, la missió per la que us hem escollit no és pas la que ens deixeu parlar com a part d'un cost polític, sino la de que escolteu amb atenció totes les persones del nostre país i les comunitats en les que ens agrupem, perque les decissions del seu govern, siguin sempre el reflex fidel d'allò que més necessitem. De tot el que al llarg d'aquests anys hem anat constatant per tot allò que fa referència al tracte quasi humiliant que ha rebut el nostre expedient de segregació, volem fer-li saber que n'estem molt cansats i molt tips! Per tant, a partir d'ara farem soroll, protestarem i, si s'escau, desoveirem.

Volem que ens escolteu amb l'esperit d'una persona que pren les seves decissions des de la perspectiva del servei i que tingui en compte tots els compromisos escrits que el seu partit ha près amb els habitants de La Palma i amb els de Cervell. Amb tots nosaltres, vos sabeu que us heu compromès amb la nostra segregació.

Volem parlar amb vós si ens heu d'escoltar amb l'esperit obert i ferm que, en nom del servei als ciutadans, tot governant està cridat a exercir. L'aplicació mimètica de principis polítics de forma rutinària no és pròpia dels governants que volen ser servidors de la gent del seu país, però sovint s'utilitza per part dels incompetents o d'aquells que geuen a la palla.
Creiem fermament que vos no responeu a cap dels tipus de governants rutinaris que menys-preem i per això, li demanem que ens rebeu i que realment, ens ESCOLTEU. Hem estat, som i serem. Tenim la LLEI del nostre costat. Volem La Palma Independent.

CIU LA PALMA, L´equip

Avançem plegats, Tu ets poble!